Stedelijk Helmonds Seniorenkoor

Zing met schoonheid, met liefde,
met pracht, met hartstocht,
met kracht, met warmte,
en melodieuze stem.

Lid worden

Ja, ook u bent van harte welkom bij het Stedelijk  Helmonds Seniorenkoor. Het koor bestaat op 27 oktober 2015  40 jaar en telt op dit moment 53 leden. Hiermee zijn wij een van de grotere seniorenkoren. Wij brengen een gevarieerd programma van licht klassieke tot moderne werken.

Ons koor kenmerkt zich door goed verzorgde repetities in een gezellige sfeer.   Het geheel staat onder deskundige leiding van dirigent Frans Sijmens.
Wij verzorgen 1 á 2 concerten per jaar en sluiten aan bij de REBO korenmiddagen. Hierbij krijgen wij zeer goede recensies.

Wij repeteren iedere maandagmiddag van 13:30 – 15:30 uur in het Theo Driessen   Instituut, Willem Prinzenstraat 43, 5701 BC Helmond.

Wij willen u graag kennis laten maken met een mooie hobby. Een middagje ontspanning is een gezonde afwisseling van de dagelijkse bezigheden. Denk niet "ik kan niet zingen" bij ons koor zingt u binnen de kortste   tijd het hoogste lied.

De maandelijkse contributie is laagdrempelig gehouden, daarvoor hoeft u het niet te laten.

Interesse !!!!

Loop eens binnen op een repetitiemiddag. U kunt dan kennis met ons maken en u   proeft gelijk de gezellige sfeer.

Wilt u meer informatie?
Bel of mail naar een van de onderstaande adressen:

Geert Sneijders              0492-513550                                   e-mail: g.sneijders@upcmail.nl
Nico Vaessen 0492-541768 e-mail: stedelijkhelmondsseniorenkoor@gmail.com

Met vriendelijke groet en hopelijk tot spoedig ziens in het Theo Driessen Instituut

Bestuur Stedelijk Helmonds Seniorenkoor.